Tabung Belajar

Pengikut

Khamis, 19 September 2013

" segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013 "





 join segmen dari ayuinsyirah







syarat-syaratnyer :

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu .
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3.  letakkan banner 
4. buat tajuk " segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013 " 
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....back link entry kawan2 kat ruangan komen ..




oleh kerana ayu suka bunga rose.. so nah bunga ni untuk ayu..hehhee

30 ulasan:

  1. ada nmpk smlm kat blog ayu..nnt sally join :)

    p/s : better zara turn off word verification...susah nk komen..hehehe...just some sort of opinion :)

    BalasPadam
  2. che siti n TB mekasih semua..gud luck jugak.. sallY la ye ke.. igt xde kod2 tu semua ..hehehe

    BalasPadam
  3. Dari segment yg sama..jom singgah blog sy :D

    http://niconabiela.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  4. terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai bloglist...nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum singgah sini dan follow blog zaralisha.Jemput lawat blog sy.

    http://chenachenis.blogspot.com/2013/09/segmenbloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  7. dari blog segmen ayu....jom blogwalking.

    BalasPadam
  8. Dtg dri segmen yg sama..jum follow

    http://blogashalya.blogspot.com/2013/09/bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  9. as salam
    saya dari sagmen yang sama
    jempot bertandang ke laman saya

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  10. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  11. Assalam...jom datang tempat saya..

    http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  12. salam kenal ... saya dtg dr segmen yg sama

    BalasPadam
  13. thanks smua yang dtang singgah blog saya... saya akan singgah n follow ke blog anda2 semua (^___^) ..
    selamat bersegmen n gud luck

    BalasPadam
  14. dtg bw dr segmen, salam kenal...

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah-tahun-2013.html

    BalasPadam
  15. thanks syazrin n salam kenal juga

    nur farahain thanks

    BalasPadam
  16. hai3, dtg sini follow awk blk.. nak ckp sikit, blog awk agak berat, myb blh kurangkan sikit widget2 tu.. jgn mrh =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. syazrin..thanks..komen anda dialu2kan..bnyak membantu

      Padam
    2. sama-sama... try la redesign blog agar tak terlalu berat =)

      Nanti orang pun suka singgah, kn mesra readers..hehehe

      Padam
  17. salam..dh follow zara..nnti follow zieta ye..hihi dtg singgah balik dr segmen ayu.. ;)

    http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html?showComment=1380094069608#c4597421199086385117

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks singgah zieta,,, InsyaAllah sy akan follow..

      Padam
  18. hye awak! bw here. lin dtg dari segmen yg sama. salam kenal.btw,done follow

    http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  19. Salam.. Thanks for visit my blog.. Ermm, nak pesan sikit boleh.. harap boleh terima..

    saya harap awk dpt kurangkan widget yang tak beberapa nak penting sbb ini akn mnyebabkan loading blog lama..Tq

    BalasPadam
  20. mekasih lienliendit...

    filzah thanks singgah... sal widget tu insyaAllah.... mekasih ats nasihat

    BalasPadam
  21. balas kunjungan
    dari sagem yang sama weet..weet...

    BalasPadam
  22. SALAM.

    DARI SEGMEN YANG SAMA.

    DONE FOLLOW

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam