Tabung Belajar

Pengikut

Selasa, 30 April 2013

KEmPeN bAgI kUcInG MaKan

KEmPeN bAgI kUcInG MaKan
Sekarang ni heboh dengan 1 kempen “ doesn't feed cat” …

memang tak patut kempen tu dijalankan.




Dan aku boikot kempen tu yang agak tidak berperikemanusiaan.
Dengan ini aku nak melancarkan secara rasminya 
kempen " bagi kucing makan" hahahha..
dengan lafaz

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم / Bismillahirrahmanirrahim

Kempen "BAGI KUCING MAKAN"
dilancarkan.....
makan sampai kenyang...


eh..eh budak ni... kang da jugak kena sekeh kan..

sharing is caring... ni tamak namanya..hehhe

hok aloh... smart moleh boh.. kemah keming
 dengan ini yong hwa juga join kempen ini..hehehhe



 oiii....oiii.. jangan dok buli kucing lain..


yeahhh dapat jugak makan ikan ...walaupun ikan kering..
rezeki



syukur lah apa adanya..hahahah





makan secara berjemaah.. baru syokkk






 jom makan sesama  (^____^)


 yeaahhh layan gitar dulu..

" mari la mari kita mengundi"




 love cat


 laen kali nk makan mintak dulu na..



 buleh so tin.. berat katloh la kucing ni...

p/s: walaupun aku trauma dengan kucing tapi aku tetap 
boikot dan protes terhadap kempen doesn't feed cat
sangat tidak bertamadun...
p/s : orang lain sibuk buat kempen pru13.. 
depa ni nk jugak wat kempen ... hadeh


 ini adalah hero yang pernah menjadi mangsa atas sifat kekejaman manusia..


hero diselamatkan oleh seorang lelaki yang baik hati dan menyanyangi kucing..


7 ulasan:

  1. betul ! aku pon boikot ! hahahaha
    even tak rapat ngn kucing2 ni... hehhehe...

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Awesome !! Gud job dear..jom sama2 kita boikot kempen "doesn't feed cat". sy sygkn kucing spt makluk ciptaan Allah yg laen..teringat pulak si "Hero" seekor kucing yg telah dipotong kakinya oleh manusia yg xberperikemanusiaan hanya kerana mencuri seekor ikan dr sebuah restoran..manusia sekarang sungguh kejam.sedih rasa..kucing tu cuma nakkan makanan jea..dy tak mintak makanan yg sedap or yg mahal..cukup bg dy tuk mengisi perut yg lapar..So, kpd Miss Saralah n Pegetua Dpp berkenaan Please stop this campaign n Let's save a cat's life here !! :) :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks... sama2 la kita boikot... hero kucing yg tabah

      Padam
  4. haishh nk ngs lak tgk hero..:'(

    npe laaaaa xnk bg kucg mkn..rzki kta 2 bkn kta punya..smuanya hak Allah..nsb baek je Dia Maha Pemurah,,bg rzki kt kita..pe salahnya share ngn makhluk Allah yg laen..kan..grrrrrrrr

    BalasPadam
    Balasan
    1. btul 2.. share2 kan bagus...hehehhe

      Padam