Tabung Belajar

Pengikut

Rabu, 23 Oktober 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida


Assalamualaikum, peace upon you.




Dengan ini shida wakil dari www.reddelima.com menganjurkan Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida yang akan berjalan selama 2 minggu bermula hari ini 15.10.2013 bersamaan Hari Raya Aidiladha dan akan tamat pada 29.10.2013. Pengumuman pemenang akan diumumkan selepas Part 2 Giveaway dijalankan pada 30.10.2013 dan akan tamat 12.11.2013 (2 weeks). Shida berharap GA ini akan mendapat sambutan dan meriah seperti GA sebelum ni. Inshaa Allah. Kita tengok syarat-syarat wajib korang kena follow :





 syarat-syarat wajib : 


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :  

  2. Like dan Follow Blog Shida :

  3. Buat satu entri bertajuk :  Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

  4. Copy dan paste kod dalam entri korang

  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini













20 ulasan:

  1. slm knl..blogwalking GA yg sma.gud luck..
    p/s:done follow. follow blik ek.tq
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    BalasPadam
  2. Salam... membalas kunjungan.. done follow... dan juga dah menabung kat cnie..jemput menabung kat page fa juga eh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks sudi singgah n follow farhana

      Padam
  3. Salam kenal.. membalas kunjungan.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam knal jgak.. thanks sudi singgah

      Padam
  4. singgah dar GA yang sama..:)
    gud luck..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Normi sudi singgah.. gudluck

      Padam
  5. kunjungan balas dari GA yag sama.... good luck...

    BalasPadam
  6. thanks Nur A.z ... gudluck jugak. (^_^)

    BalasPadam
  7. salam perkenalan...
    membalas kunjungan :)

    BalasPadam
  8. salam :) thanks sbb sudi join dan support GA ini..Inshaallah pemenang shida akan umumkan dlm msa tdekat ni, selalu singgah blog shida k untuk tdk tlepas hadiah-hadiah yg smmgnya awesome ni :)

    gudluck :)

    yg ikhlas : Shida Radzuan
    Blog : www.duniashida.com

    Reddelima Giveaway part 2 sedang berlangsung dan HADIAH UTAMA sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching, Sarawak secara percuma diberikan :) jgn lupa join ya :)

    BalasPadam
  9. maaf lambat balas kunjungan sudah follow semoga berjaya :)

    BalasPadam
  10. PROMOSI TUDUNG PLAIN KANGGARO..DAPATKAN SEKARANG ! HARGA SEHINGGA RM6 SEHELAI
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/10/promosi-akhir-tahun-tudung-bawal-plain.html

    BalasPadam