Tabung Belajar

Pengikut

Isnin, 17 Mac 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe



Zamani Abe telah melancarkan segmen baru beliau dan 

kepada rakan-rakan blogger yang 

nak join boleh la join sementara masa dok ada lagi nih 

sebab Zamani Abe belum tetapkan 

lagi tarikh tamat penyertaan Segmen beliau ni. 

Moh kita pakat join semua!!!

Tekan Banner kalau hampa sudi join... hehehe


p/s: kalau tak dapat Mini Power Bank tu, Zamani Abe bagi 

Danbo tu pun ok dah..hehehehe


#PrayForMH370

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hi Yan Ty ... gudluck jgak thanks sudi singgah. All the best!!

      Padam
  2. Singgah melawat dari segmen yang sama. Salam kenal and happy blogwalking :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam knal juga Budu Bilis. Trima kasih sudi blogwalking ke sini... all.the best

      Padam
  3. Sambil tunggu pemenang..
    Eira bw sini..
    Jom join segmen ni..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/03/havoc-giveaway-by-isabella-idura.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    BalasPadam