Tabung Belajar

Pengikut

Rabu, 27 November 2013

BaLik KamPuNG ... Yeahh!!!




Hari ni hari terakhir aku bertapa kat kuala lumpur ni . dah hampir 10 hari aku kat KL. Sebelum aku pi KL, aku pi kedah dulu untuk hantar report praktikal kat lect. Selama 4 hari di UUM (dalam kenangan) rasa sedih pulak nak tinggalkan UUM. Ye la tu la tempat kita menuntut ilmu belajar, kawan-kawan pun ramai. Antara zaman2 yang paling terindah dalam hidup kita adalah zaman belajar di university. Kenangan aku bersama rakan-rakan yang tekun belajar dan beraktiviti bersama pasti tidak akan aku lupakan. Y_Y…..Kenangan tetap kenangan… sekarang ni aku sudah habis belajar dan tunggu result praktikal keluar pulak. Zaman pekerjaan pula bakal aku tempuhi.
Esok 28/11 aku akan berangkat pulang ke kampong halaman di Kelantan… banyak perkara perlu diselesaikan sekarang…harap2 berjalanan pulang esok berjalan lancar dan selamat sampai ke destinasi.


p/s: nak cari kerja.. nak cari kerja.. nak cari kerja.. kalo kawan2 ada kerja nak bagi kat aku meh bagi kat aku dan kalau rasa2 kat tempat kerja kawan-kawan ada kerja kosong tu boleh la tu..hehhhehe

14 ulasan:

  1. Slmt balik ke kmpung..dan gud luck cari keja nnti ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih adriana.. nama adriana sama la mcm nama ank sedara sy

      Padam
  2. semoga perjalanan esok berjalan lancar . selamat menempuh alam pekerjaan ...

    BalasPadam
  3. SAYA FOLLOWER KE 176....
    SALAM PERKENALAN...

    BalasPadam
  4. Salam kenal Zara...

    Eh, rumah sy dekat dgn UUM! :)

    BalasPadam
  5. Bestnya balik kg. Lama tak balik kg... =)

    ZH BLogger

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaupun sibuk mana pun kita.. kalo boleh sekali sekala tu pulanglah jenguk2 ibubapa kita

      Padam
  6. Assalamualaikum, follow sini. Jom join ga ni kalau belum join kerana berpeluang memenangi hadiah novel. :)

    --> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks ainur... saya dah join dah.. trima kasih ajak join..hehhee

      Padam