Tabung Belajar

Pengikut

Rabu, 27 November 2013

BaLik KamPuNG ... Yeahh!!!




Hari ni hari terakhir aku bertapa kat kuala lumpur ni . dah hampir 10 hari aku kat KL. Sebelum aku pi KL, aku pi kedah dulu untuk hantar report praktikal kat lect. Selama 4 hari di UUM (dalam kenangan) rasa sedih pulak nak tinggalkan UUM. Ye la tu la tempat kita menuntut ilmu belajar, kawan-kawan pun ramai. Antara zaman2 yang paling terindah dalam hidup kita adalah zaman belajar di university. Kenangan aku bersama rakan-rakan yang tekun belajar dan beraktiviti bersama pasti tidak akan aku lupakan. Y_Y…..Kenangan tetap kenangan… sekarang ni aku sudah habis belajar dan tunggu result praktikal keluar pulak. Zaman pekerjaan pula bakal aku tempuhi.
Esok 28/11 aku akan berangkat pulang ke kampong halaman di Kelantan… banyak perkara perlu diselesaikan sekarang…harap2 berjalanan pulang esok berjalan lancar dan selamat sampai ke destinasi.


p/s: nak cari kerja.. nak cari kerja.. nak cari kerja.. kalo kawan2 ada kerja nak bagi kat aku meh bagi kat aku dan kalau rasa2 kat tempat kerja kawan-kawan ada kerja kosong tu boleh la tu..hehhhehe

15 ulasan:

  1. Slmt balik ke kmpung..dan gud luck cari keja nnti ya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih adriana.. nama adriana sama la mcm nama ank sedara sy

      Padam
  2. semoga perjalanan esok berjalan lancar . selamat menempuh alam pekerjaan ...

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. hok aloh.... ore kg kito jugak terrr..hehe

      Padam
  4. Hello I'am Chris !!
    This is not a "spam"
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    World-Directory 190 countries in the world! and thousands of blogs
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    You can forward this invitation to your friends

    PLEASE IMPERATIVE !
    Registration for the "Directory" blog, are free.
    We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
    **********************************************

    Last news of "Directory Blogspot" "
    Soon we will award the best Fashion blog and Makeup, crafts, cooking, paintings
    The Competition is open

    BalasPadam
  5. SAYA FOLLOWER KE 176....
    SALAM PERKENALAN...

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan leeza..thanks sudi follow

      Padam
  6. Salam kenal Zara...

    Eh, rumah sy dekat dgn UUM! :)

    BalasPadam
  7. Bestnya balik kg. Lama tak balik kg... =)

    ZH BLogger

    BalasPadam
    Balasan
    1. walaupun sibuk mana pun kita.. kalo boleh sekali sekala tu pulanglah jenguk2 ibubapa kita

      Padam
  8. Assalamualaikum, follow sini. Jom join ga ni kalau belum join kerana berpeluang memenangi hadiah novel. :)

    --> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks ainur... saya dah join dah.. trima kasih ajak join..hehhee

      Padam