Tabung Belajar

Pengikut

Ahad, 3 November 2013

NANA AMEER'S FIRST GIVEAWAY

Assalammualaikum :)
*ada penambahan hadiah

Giveaway ini ditaja oleh : 


DAN SEMUA PESERTA DAPAT VOUCHER 10% dr JASPLE BOUTIQUE !

Tarikh mula : 31 OKTOBER 2013 - 4 DISEMBER 2013
Senarai hadiah 


Apa yang menarik tentang blog Nana Ameer?
Mula dari nama blog – hehehe.. nama Nana Ameer ni macam familiar je rasa.
Rasa macam nak sebut Diana Amir je..hehehehe hamper sama kan.kan.kan.
Kalau mengikut pengamatan Nana Ameer ni suka warna pink sebab tu la blognya kebanyakan warna pink. warnanya nice dan sedap mata memandang.

Motto blog Nana Ameer ni ceq suka dengaq “cerita ku bukan cerita mu”. Hehehe betulah tu blog kita kita punya cerita la kan. Yang menariknya kat blog cik nana ni ada letak facebook, twitter n page… senang kalau ada rakan-rakan blogger nak contact kan. Tak lupa juga yang paling utama, ceq suka kalau ada chatbox… hehehe senang.. kt blog cik nana ni pun ada. Tak terlalu padat dengan iklan. Tu yang ceq paling suka.

7 ulasan:

  1. Singgah sini,
    Dari segmen yang sama,
    Nana Ameer's First Giveaway
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Mencari 63 Pemenang

    BalasPadam
  2. hai ,hehe thanks join giveaway sy .
    ada penambahan syarat :
    1) klick banner dalam post ni : http://nanameer-lovecontest.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html
    2)follow blog
    -http://sallysamsaiman.blogspot.com/
    -http://saljiahcraft.blogspot.com/
    3) like page :
    https://www.facebook.com/saljiahcraft

    thanks ! and sooryy ye.
    dan jgn lupa promote habis-habisan untuk menjadi top refferal dan memilikki hadiah pilihan sendiri.
    Semak nama anda ye :)

    BalasPadam
  3. http://www.mizisempoi.com/2013/11/nana-ameers-first-giveaway.html

    BalasPadam
  4. Done follow and singgah . salam kenal . good luck ^^ dari GA sama

    BalasPadam
  5. Wah! Kreatif.. Sangat jelouse.. :(
    By the way, Good Luck dear =D

    BalasPadam
  6. Singgah follow dari GA yang sama..
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/nana-ameers-first-giveaway.html
    BTW boleh tolong tak? :)
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/boleh-tolong-tak.html

    BalasPadam
  7. Hai dari GA yang sama. Good luck ! Btw jom join http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mini-ga-rm600-disember-2013-by-emas.html

    BalasPadam