Tabung Belajar

Pengikut

Rabu, 20 November 2013

"Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman"


Dah lama nak join cik sally punya segmen ni . baru hari ni berkesempatan.
Anyongg geng …

Menurut daripada pemerhatian saya la..hehehe..
Saya nak komen 1 je na bab blog je… pasal CNBLUE … hehehe.. bukan obsess tapi curious je.
hai cik sally..hehehe


Terutamanya kat Jung Yong Hwa buah hati pengarang jantung pisang goreng celuk tepung, sedappp rm 2 10 biji ja..hihihihi.. memang tak dinafikan yang cik sally memang peminat no 1 CNblue… kalo bab nak update entri je mesti nak boh cnblue or yong kan..hihihi.. (sama la kite) tapi in control semuanya… tu je kot na…heheheh 

5 ulasan:

  1. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

    boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    BalasPadam
  2. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    BalasPadam
  3. singah sini dari segmen yg sama.. good luck yer...

    BalasPadam