Tabung Belajar

Pengikut

Khamis, 7 November 2013

Bertahun tak update blog!!!!


Rasa macam dah lama tak update blog walaupun hari-hari ada aktif berblog post entri tapi kalau perhatikan betul2, semua tu penyertaan aku dalam segmen, GiveAway dan sebagainya.

yong hwa takda kena mengena ngan report ni yer..


Bukan taknak update entri tapi kesibukan dan kebizian (busy) dalam menyiapkan last report ( report praktikum)Tapi sempat je nak join segmen dan GA ni..hehehhe alasan semata-mata
Hari-hari dihantui report yang tak siap-siap lagi ..
Report….. report.,.. report…
(dah macam zombie pulak “ otak… otak…otak..hahaha)


lebih kurang macam ni kot sibuknya


18 November dah tak lama dah (tarikh hantar report)
InsyaAllah 14 november aku akan fly ( sejak bila ada sayap ni) ke Sintok
( sintok!!! Kat mane tu, sape tahu?)

hai la report... bila nak siap ni..
p/s: semoga semuanya berjalan lancar… report ..report…



"Jika tidak ada bahu untuk bersandar, kita ada dahi untuk bersujud. Di situ terletak kekuatan yang paling kuat."

4 ulasan:

  1. dulukan yg ptg . blog tak kemana pun . insha allah , siaplah report tu nanti ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks kasih wee.. hehehe.. dah 80% siap report... 20% yg terakhir tu belum..heheh

      Padam
  2. best of luck for the report! ^_^

    BalasPadam